A inceput recensamantul la englezi

multime de oameni

Dupa Brexit se pare ca au inceput englezii cu recensamantul. Am inceput sa primim scrisori acasa ca sa declaram chestii, gen cate masini avem, animale, persoane in casa, de cand locuim prin zona si alte asemenea nebunii. Ca cica daca nu declaram primim amenzi usturatoare. Ma rog, chestii de se practica si prin Romania de ceva vreme, dar la care locuitorii nu sunt inca amenintati sa raspunda.

Si nu prea cred ca e recensamantul asta asa la misto, ci mai degraba are legatura cu faptul ca sunt prea multi prin zona care nu platesc taxe, prea multi se lafaiesc pe banii consiliilor, si mult prea multi sunt in situatia de a fi trimisi acasa, mai devreme sau mai tarziu.

Faza buna este ca deja se cunosc specimenele care vor fi trimise acasa, si desi nu ma bucur de raul altora, sunt perfect deacord cu deciziile guvernului englez. La o adica sunt destule locuri de munca, si se pot plati taxe lejer, dar multi sunt veniti aici pentru a fura si a face diverse chestii nasoale.

Deja se vorbeste prin anumite medii despre faptul ca vor urma expulzari masive, in general in randul celor care lucreaza fara acte, tocmai pentru a se asigura un numar cat mai mare de job-uri pentru cetateanul englez, cetatean tot mai dornic sa isi gaseasca un loc de munca stabil, fiindca consiliile locale se plang ca nu mai au bani de dat degeaba unor indivizi capabili sa munceasca.

Iar guvernul englez are la dispozitie atat instrumentele necesare cat si dorinta de a se “spala de pacate” in fata propriilor cetateni si a da vina pe altii pentru situatia din tara. Chestie care, sa fim sinceri, va fi folosita la greu, tocmai pentru a se asigura o libertate politica si o acceptare cat mai usoara a dorintei cetatenilor, atunci cand vine vorba de decizii politice neagreate de catre cetateni de rand, dar care vor fi utile celor de la butoane, celor care fac “politica” in Anglia.

Si daca ar fi sa fiu unul dintre acele persoane care vorbesc despre coincidente, despre conspiratii, probabil asta ar fi una dintre cele mai bune metoade de a scrie un articol pe tema conspiratiilor. Dar mult mai multe se regasesc in articolul de aici, interesante sunt “intrebarile voluntare”, dar cu raspunsuri obligatorii, addica acele chestii care conteaza foarte mult.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici