Agarici umbla drogat

investigation

Vorbeam in unele din articolele trecute despre romanul arestat si despre faptul ca nu mai stie nimeni nimic de el. Si  totusi cateva informatii au reusit sa apara despre el, despre ce facea, cu ce se ocupa, si mai ales de cata vreme il urmarea politia din UK. Mai exact ieri a venit proprietarul casei sa faca curat fiindca spera sa ofera camera cu chirie unei femei, din cate spune. Tipa vine sa vada casa saptamana viitoare. Si daca tot a venit, a schimbat si yala la usa principala, fiindca romanul din camera aceea a plecat fara sa ofere cheile inapoi, si pe deasupra a lasat si geamul deschis. Si au gasit urme de gheata pe pervazul la geam, ca si cand cineva a intrat inauntru. Cu siguranta unul dintre cei care au locuit acolo si stiau cum merge treaba.

Oricum revenind la titlul articolului, se apuca astia sa faca curat prin camera si dau peste o multime de amenzi, procese verbale in care se vorbeste despre faptul ca numitul Agarici a fost gasit in zone unde se vindea droguri. Hartii cu teste medicale in care se dovedeste ca numitul Agarici Cosmin a fost gasit drogat la volan, si procesul de confiscate a masinii, amenzi pentru scandal, procese verbal prin care se atesta ca a fost gasit cu droguri la el, amenzi primite, chemari la politie, etc.

Cu alte cuvinte, Agarici era filat deja de politie de ceva vreme pentru trafic de droguri. Era client fidel la sectiei de politie local, avea antecedente si probabil stia ca nu o sa scape. Si aici are o chestie foarte interesanta. Contractele de inchiriere a camerelor pe numele unui numar foarte mare de romani.

Adica oamenii veneau  special din Romania ca sa se ocupe cu traficul de droguri. Inchiriau o camera cu acte legale, cautau un job, ca sa aiba acoperire in fata legii, iar apoi se ocupau cu traficul de stupefiante. Si imediat dupa ce incepeau sa vanda droguri isi schimbau domiciliul intre ei. Apoi chemau alti romani din tara si tot asa. Totul era organizat ca sa isi piarda urma dacau suspectati de politie.

Din detaliile oferite de politie proprietarului casei unde locuiesc, informatii primite de la politie, se pare ca sunt foarte organizati, sunt implicate mult mai multe persoane si de asemenea sunt tinuti sub supraveghere. Politia deja are foarte multe informatii si pe deasupra cativa dintre ei sunt arestati deja. Din care stim noi, 2 dintre ei au locuit in casa unde locuiesc si eu, si unde a intrat deja politia de 3 ori deja pentru a colecta probe.

Si mai suntem inca 2 romani ramasi in casa asta, eu si tipul celalalt, care se drogheaza si el. Si asta are cateva plangeri la politie de la cei de la scoala de langa noi. Acum sunt curios ce o sa se intample cu el. Oficial are un job, castiga binisor, dar in acelasi timp e mai tot timpul in compania altor indivizi dubiosi. Asa ca toata lumea asteapta sa vada deznodamantul, sa afle cand e si asta luat pe sus de politie.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici