Arestari si deportari

politia

Au venit cei de la politie de zilele trecute iarasi ieri in casa si au intrat in camera numarul 6 de unde au luat cam tot ce au gasit  inauntru. Despre tipul care se afla acolo la momentul cand a intrat prima data politia in casa nu se mai stie nimic. A disparut, desi sincer vorbind nu cred ca a fost vreodata chirias in casa asta ci mai degraba era vreun prieten al celor care locuiau aici, si nu l-am mai vazut de atunci.

Ieri pe la ora 3 eram in bucatarie. Imi puneam sa mananc cand am auzit ceva glasuri pe hol doar ca nu le-am dat niciun fel de importanta. Cum am mai spus prin casa asta se perinda multi, in toti vin la romanii nostri in camera. Si dupa ce am terminat cu pregatitul mancarii am zis sa ma duc sa mananc in camera mea ca ma gandeam ca vin astia sa fumeze in bucatarie si uneori fumeaza iarba ceea ce ma deranjeaza enorm, nu suport mirosul ala oribil pe care il scoate tigarile lor.

Doar ca atunci cand am iesit din bucatarie am vazut ca era plin de politie in camera numarul 6, cu manusi si cautau sa ia tot ceea ce se afla in camera. Am recunoscut pe doi dintre ei dar mi-au cerut sa ii las sa isi faca treaba si am plecat sa mananc in camera mea.

Oricum se pare ca romanii din camera numarul 6 au disparut de prin zona, au fost prinsi cu ceva manarii si probabil ca vor fi deportati si nu vor mai putea reveni in Anglia o perioada de timp. Doar ca ceea ce ma deranjeaza este faptul ca cel mai probabil sunt si eu luat la ochi ca sa spun asa de catre autoritati. Si asta pentru simplul fapt ca sunt din aceeasi tara ca astia, din Romania.

Mai e si desteptul asta din camera numarul 3 care obisnuieste sa fumeze iarba in fata scolii, fara sa ii pese ca sunt copii prin zona si ca parintii lor sunt deranjati de acest lucru, si cel mai probabil vor veni iarasi cei de la politie ca sa il ia si pe el la intrebari. Mai ales ca ii vin si astuia ceva dealeri si prieteni prin casa. Pe deasupra mai e si nesimtit si se cearta cu parintii, el are drepturi si se crede victimizat, la o adica nu face decat sa fumeze iarba in fata unei scoli de minori, ce naiba. Un roman adevarat si asta.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici