Barbatii pot fi hartuiti sexual?

recomandari

O continuare ca sa zic asa , doua zile mai tarziu fiindca am avut laptopul stricat, a articolului despre femeile ca Georgiana, unde vorbesc despre cum mi-a facut plangere la Resurse Umane pentru hartuire sexuala. Si ma intreb daca in societatea romaneasca se poate vorbi despre hartuirea sexuala a barbatilor, adica despre femeile care hartuiesc barbatii sexual. Am vrut sa scriu de ceva vreme despre subiectul asta dar am tot amanat.

Faza e cam asa, incep sa lucrez la actualul loc de munca pe tura de noapte, fiindca nu era destul de munca si eram prea multe persoane pe tura aceea, au decis astia sa ne trimita pe tura de zi, daca acceptam bineinteles.Totul era facut pentru ca compania sa nu piarda oameni valorosi.

Si aici o cunosc pe Mihaela, o alta romanca de prin zona moldovei. Si incepe asta sa se dea la mine, la inceput timid, apoi din ce in ce mai pe fata. La inceput imi zicea ca ei intotdeauna i-au placut astia brunetii, sa ma intrebe ce femei imi plac fiindca ea  e atrasa sexuala de toti barbatii bruneti ca mine, apoi usor usor incepe sa ma intrebe daca “ma ating singur” fiindca ea o face destul de des la dus, daca imi plac femeile mai in varsta, ea avand vreo 10 ani mai mult ca mine si tot asa. Ba chiar sa oferit sa ma ajute cu ceva retete de mancare, mi-a adus ceva sa mananc gatit de ea, si imi tot oferea informatii despre celelalte femei, care toate erau curve din ceea ce spunea ea, chestie pe care o stia fiindca lucra acolo de multa vreme si stia. Chestii pe care le fac romancutele noastre cand e sa fie interesate de un barbat.

Problema este ca stiam despre tipa asta inca dinainte sa ma angajez acolo cam ce o duce mintea, avusesem un amic Marin, cunostinta despre care o sa vorbesc la un moment dat fiindca e la fel de interesant ca si alte persoanaje ale mele, si asta o cunoscuse pe tipa in cauza, pe Mihaela. Mai exact din spusele tipului Mihaela lucrase in acelasi loc de munca cu cea care avea sa ii ajunga sotie si cu viitoarea lui soacra, si din cele spuse de Marin tipa incercase sa “ii sparga casa”, adica sa bage strambe pana cand l-a facut pe asta sa se desparta de prietena si sa se certe cam cu toti cunoscutii comuni.

Si revenind la Mihaela noastra si la titlul articolului o sa spun urmatoarea intamplare. Eram pe ceea ce noi numi linia 203, una din liniile de asamblare in fabrica un lucram, si incepe asta sa glumeasca cu mine, glume din astea sexuale, sa ma bata la cap cu intrebari despre pozitiile mele sexuale preferate. Problema e ca tipa arata ca Tutankamon ala, adica la vreo 50 de ani aproape cat are, isi da cu jumate de kill de fard pe ochi in fiecare zi, e genul ala de femeie care se crede cea mai frumoasa din lume, dar care in realitate ascunde uratenia sub fardul aruncat ostentativ pe fata. Sprancene desenate cu markerul, o tona de parfum aruncat pe haine, si numai venin in cuvinte cand e vorba de alte persoane, in special cand e vorba de alte femei, femei pe care ea le vede ca pe o amenintare personala.

Si incercam sa evit atata intrebarile cat si raspundurile tipei, ca sincer numai de vorbit despre sex nu iti ardea cand aveai langa tine unul din persoanejele din filmele horror, si incepe asta sa ma pipaie. La inceput sa ma impinga cu degetul ca sa imi atraga atentia, apoi sa ma mangaie pe mana si pe pantaloni, si la un moment dat se arunca si imi pune mana intre picioare, si apasa putin asa sa vada daca “e mare”. Oricum tipa se uita la mine vreo 10 secunde, observa scarba din ochii mei, si incepe sa se hlizeasca, si sa imi rada in fata : -Ce-ai ma, ce te feresti asa, sa vezi ce fata ai facut , sa stii ca am glumit si eu, am vrut sa vad cum reactionezi daca fac chestia asta.

Personal m-a socat gestul proastei, adica barbat la 33 de ani si e prima data cand m-i s-a itamplat chestia asta, sa fiu hartuit in felul asta de o femeie. Defapt a doua oara, dar prima a fost mai eleganta, s-a rezumat doar la vorbe dulci cu ce mi-ar face daca o las sa ma aiba 🙂 Si era mai tanara putin ca asta, dar se lauda ca are si barbat si copil acasa, asa ca am zis pas lejer doamnei in cauza.

Si chestia este asta, daca tu ca femeie te duci si faci reclamatie unui barbat ca te-a hartuit sexual ala a belit-o, daca ala ca si barbat se duce si iti face plangere, toata lumea rade de tine. Ca se pare ca e obligatia ta ca barbat sa satisfaci cat mai multe femei, si in lumea in care traim femeile inca se plang ca barbatii sunt aia raii, aia care le hartuiesc pe ele.

 

 

 

 

Facebook Comments

1 comment

Lasa un comentariu aici