Cu drogatii nu negociezi

Asa cum tot spun pe aici pe blog am in casa niste drogati, erau 3 acum unul e arestat iar ceilalti doi fumeaza zilnic. Si problema mea nu este aceea ca fumeaza marijuana ci ca fumeaza in casa. Nu sunt capabili sa mai discearna intre bine si rau, sa inteleaga ca miroase urat pentru cineva care nu foloseste tutun si marijuana. Nu vor sa inteleaga ca pe unii dintre noi ne doare capul, ca altora le miroase hainele a iarba si mai ales ca nu e voie sa se fumeze in casa indiferent de motiv. Pur si simplu te duci in gradina si nu are nimeni nimic cu tine, poti sa si plantezi iarba acolo nimanui nu ii pasa de asta.

Vin de la munca, mananca, fumeaza si apoi se baga la somn. Nu ii inteleg. Adica nu fac nimic altceva decat chestia asta. Zilnic fara nici un fel de exceptie. Si cand nu au ii auzi ca telefoneaza la dealer si le aduce imediat cineva droguri. Chestie utila pentru ei dar care deranjeaza pe ceilalti.

Si in casa statea cu chirie un batran de vreo 3 ani deja, nu deranja pe nimeni si era curat, facea curat mereu in casa si cumparam impreuna chestii utile pentru a face curatenie in bucatarie si imparteam responsabilitatile intre noi. Daca aveai nevoie de ceva te ajuta el intotdeauna. Si a plecat din cauza mirosului de marijuana, nu mai suporta durerile de cap date de tigarile astora. Urmeaza sa plec eu, am 1 an si 6 luni si deja sunt terminat de cum  miroase in casa.

Bineinteles ca dau mesaj la landlord dar degaba, imi raspunde ca i-au promis drogatii ca nu mai fumeaza, doar ca tot fumeaza. Adica e normal sa promita si apoi sa uite ce au promis. La urma urmei sunt drogati, nu poti negocia cu ei. Astia iti promit in fata si apoi iti cer un foc sa isi aprinda un cui.

Deja caut sa gasesc chirie.Sunt constient ca odata cu plecare astuia nimeni nu mai face curat in casa, cel romanul din camera trei nu a facut niciodata si refuza sa faca. Cel din camera 2 e un englez si astia nu prea stiu ce e aia curatenie incasa, la parter e celalalt roman drogat si un englez care e baut zilnic. Deci o sa fie o mizerie generala in casa. Pe deasupra imi tot dispar chestii din nou, mai nou imi dispare laptele si vada ca il mananca cu cereale dimineata baietii. Dau cu usa si fac zgomot ca nu le pasa de ceilalti, si fiindca nu are rost sa mai stau prin zona caut sa ma relochez.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici