Diaspora #Georgiana

Georgiana este inca o romanca cu care sa ne mandrim, o buna prietena cu Corina, in weekend obisnuiesc sa se intalneasca si sa puna firma la cale, sa decida cine trebuie “pedepsit” si din ce cauza, un fel de mana dreapta fiindca duce vorba mai departe si executa ce i se spune. Georgiana este deasemenea romanca care mi-a spus ca daca mai fac plangere impotriva cuiva se “unesc toti romanii impotriva mea” fiindca eu nu sunt roman, si ei nu ma accepta ca si roman, tot Georgiana este cea care mi-a facut plangere sexuala, plangere falsa bineinteles, si asta doar ca sa o acopere pe Corina.

Si cum mai spuneam prin alte articole de pe blog de aici, am avut o mare problema cu Corina, si asta fiindca e o rasista care se asteapta ca lumea sa ii ofere spaga ei ca sa fie sluga la ea. Asa ca am ajuns la Resurse Umane unde i-am facut o plangere pentru rasism, plangere care se adauga la multe altele, tot pentru rasism facute printre altii de catre romani, romani care nu sunt albi si mandri ca ea, ci mai au si un parinte ungur de exemplu, parinte nascut prin Ardeal , dar care e mandru de provenienta lui.

Asa ca doamna Corina, o moldoveanca adevarata sa fim corecti, a decis sa continue traditia sfanta romaneasca a rasismului  si sa o acuze pe aia ca nu e romanca adevarata, ca se mandreste ca e unguroaica, ca sa ii fie rusine si tot tacamul. Si cum linge in fund pe toata lumea de la birouri a avut ea grija sa ii puna vorbe bune, ca si mie. Sa se asigure ca ii e imposibil sa fie promovata, la fel cum imi e si mie pentru ca stie ea pe toata lumea.

Si pentru ca astazi subiectul articolului meu este Georgiana si nu Corina, dar fiindca e totul legate unele de altele, iata ca  revin la “eroina” de astazi. Eram intr-o zi la munca, curand dupa ce i-am facut lui Corina plangere pentru rasism, si lucram cu polonezii pe linie, asta fiindca nu mai aveam voie sa lucrez cu romanii. Chestie care nu ma deranja deloc, mai ales fiindca deja incepusem sa invat limba astora, si chiar daca nu le spusesem la momentul ala, defapt nici acum nu stiu ei sigur, faptul ca inteleg ceea ce se vorbeste in poloneza, si ascultam ce barfesc astia pe la mese.

Si incepe sa ma “laude” unul cu care avusesem ceva probleme, un anume Piotr, zis Peter ca e mai usor de pronuntat pentru englezi asa. Si le spunea el amuzat astora ca o sa fiu curand concediat, ca a facut el, Corina, si alte cateva persoane  un plan ca sa ma aranjeze mai usor. Si planul era simplu,  o anume plangere pentru hartuire sexuala, plangere facuta de nimeni alta decat de Georgiana, prietena lui Corina, plangere facuta doar ca sa fiu concediat.

Si s-a dus asta sus la birouri si mi-a facut plangere, ca i-am pus mana pe fund, ca am atins-o pe sani, ca i-am facut propuneri sexuale si tot asa. Si bineinteles ca asta era tot ceea ce asteptau si planuiau ei, sa fiu infrant, sa fiu concediat si sa ramana ei in urma sa ma barfeasca, sa arate ei ca au dat un exemplu din mine, si ca toti ceilalti trebuie sa se “inchine” lor si sa ii pupe in fund.

Asa ca astia de la Resurse Umane, care nu sunt nimic altceva decat niste scuturi impotriva dreptatii, niste indivizi care ascund cacatul sub pres pentru companie au decis sa ma “interogheze” mai pe departe asa, ca stiu ei cum se fac treburile astea. La urma urmei se pare ca devenisem “dusmanul companiei” si trebuia sa fiu dat exemplu, toti erau de acord.

Doar ca au ignorat faptul ca in CV-ul de angajare le-am scris ca am fost candva manager, si am ceva experienta cu toate aceste modalitati de manipulare a angajatilor, asa ca am stiu cum sa invart situatia si sa imi apar spatele, si fiind oarecum fortat de imprejurari am ales sa nu le spun ca vorbesc limba polona, ceea ce ei banuiesc cumva doar ca nu sunt siguri de acest lucru. Dar despre asta in alt articol.

 

One Reply to “Diaspora #Georgiana”

Lasa un comentariu aici