#Diaspora – Mi-au intrat romanii in casa

coin

Si ziceam zilele trecute pe blog cum ca s-au mutat niste romani prin casa pe la mine, si au probleme cu banutii, ca iarba costa mult in Anglia, nu se da pe degeaba ca prin alte parti. Si ca orice roman adevarat au inceput sa “sfinteasca locul”. Ca asa facem noi,romanii adevarati, pe unde ne ducem. Si au inceput sa dispara chestii de prin bucatarie, ca e la comun si probabil si-au inchipuit ca ce cumparam noi se intampla sa fie si ale lor. Ca doar sunt lasate la indemana prin dulapuri si frigidere ca sa fie luate de ei.

Si de cand s-au mutat ai nostri in casa, mie personal mi-au disparut : doar 20 de oua, niste furculite si linguri,spatule si alte ustensile care ajuta la gatit, ceva prosoape de bucatarie, niste carne – vreo 2 kile piept de pui, ceva rosii si castraveti, carnati, cartofi,ulei,cafea, si probabil multe alte chestii pe care nu prea le-am luat in seama prea serios, pana acum si nu am observat inca ca au disparut decat prea tarziu.

Si faza e ca desi intotdeauna au stat la comun niciodata nu au disparut pana acum, pana s-au mutat ei in casa. Si dispar lucrurile rapid, iti e si frica sa cumperi mai multe chestii sa le tii in frigider ca dispar fara urma si fara “sa stim” unde si de catre cine sunt furate. Si nu ai cu cine sa te certi, ca sunt drogati tipii mai tot timpul, si mai aduc si prieteni in vizita ca asa se face, sa imparta si la altii, sa fie pomana ca romanul e generos al dracu cand e vorba de banii si lucrurile altora.

Si alde Ghana se muta deja la sfarsitul lunii, ca sunt nitel speriati saracii, adica ei dispar cateva ore noaptea prin vecini si s-au mutat ai dracu romani sa faca disparut de prin casa toata munca lor de noapte, tot ce reusesc si ei sa “procure” cinstit la miez de noapte.  Am ajuns sa speriem naibii si africanii prin europa, nu numai europenii, si ne mai miram de ce nu vor astia sa se mute la noi in tara, saracii 🙂

Facebook Comments

2 comments

  1. Hoțului îi este frică de hoț 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Lasa un comentariu aici