Grupul de la Visegrad strange semnaturi

Kelemen Hunor a declarat ca el sustine cresterea pensiior asa cum se prevede in lege si deasemenea sustine eliminarea pensiilor speciale. O chestie interesanta privita din punctul de vedere al cetateanului de rand, credul si invatat sa astepte la altii, sa ii dea altii ca el merita totul. Cetatean facut sa creada ca e special atunci e sa voteze si batjocorit de toti dupa alegeri.

Doar ca din punctul meu de vedere ceea ce face liderul UDMR in Romania se numeste “campanie electorala” si strangere de simpatizanți. Cu totii stim ca este nu doar ilegal dar si imposibil  sa le micsorezi aceste pensii. Indiferent de modul in care le-au fost acordate, pensiile speciale nu pot fi modificate. Poate se pot face ceva modificari, sa le fie interzisa cumularea cu alte salarii sau pensii, sau orice fel de modificare prin care sa ii oblige sa se retraga din sistem, dar sa le fie interzis este nu doar anticonstitutional, dar este si antidemocratic pe deasupra.

Si revenind la liderul UDMR, un individ care se foloseste de cuvinte mari pentru a amagi si demoraliza cetatenii, si totul doar pentru a se zugravi pe el insusi intr-un patriot. A devenit patriot roman dupa ce a a ajuns cu sacii in caruta, s-a vazut bine mersi ajuns la putere. Si bineinteles ca nu ii pasa de ceea ce se intampla, bineinteles ca defapt el arunca vorbe in vant, si asta tocmai pentru a dezbina mai usor cetatenii care si asa sunt loviti de soarta, cetateni care sunt usor deceptionati si sunt usor de prins in aceasta menghina a declaratiilor populiste  si nesimtite.

Este usor sa sublinieze diferentele dintre cetateanul de rand care munceste ani rand pentru o pensie si anumite categorii de cetateni care ajung sa incaseze pensii mai mari mult mai usor. Doar ca ceea ce nu se spune este faptul ca anumite categorii de oameni sunt deasemenea mult mai usor de manipulat. Si aici ma refer la categoria pensionarilor care se vad pusi in situatia de a supravietui.

Declaratia lui Kelemen Hunor, lider al UDMR nu este nimic altceva decat o incercare de manipulare a cetatenilor romani, o incercare umilire a cetatenilor dintr-o tara pe care o doreste ingenuncheata si pe care isi doreste sa o distruga, parerea mea persoanala, bineinteles. Un mincinos care isi vede propriile interese, si nu pe ale tarii in care s-a nascut.E usor sa te declari patriot atunci cand ai interese, si mai ales cand aperi interesele altora sperand sa obtii si de acolo ceva.

Lasa un comentariu aici