Motto in viata

Presupun ca la un moment dat in viata fiecare dintre noi isi alege un motto dupa care isi traieste viata. Un fel de a privi lucrurile in viata si a te ajuta atat sa faci alegeri mai bune cat si sa te ajute sa treci peste probleme mai usor.

Eu, personal am doar doua motto-uri in viata dupa care imi ghidez alegerile atunci cand am nevoie sa o fac. Si amandoua pot spune ca sunt personale si nu copiate sau inspirate de la altii.

1. Niciodata,dar, niciodata nu asculta sfaturile altora, ci doar parerile lor, si ia propriile alegerile pentru ca tu vei trai cu consecintele greselilor tale in curand.

Si primul motto e inspirat de catre “prietenii de bine” care sunt alaturi de tine si care iti dau ei sfaturi ca stiu ei mai bine, apoi consecintele nu au cum sa le suporte “daca tu esti prost si nu stii sa alegi singur” si ai nevoie de sfaturi.

2. Fuck them all, this is life – un motto in limba engleza, si care imi place enorm cum suna. Traducerea in limba romana ar fi: La naiba cu toti, asta e viata.

Si acesta e inspirat de toti cei care au prostul obicei sa se implice in viata ta aiurea, sa iti reproseze lucruri fara sa fie nevoie si tot asa. Si intr-o mare masura in ultimii ani am reusit sa scap usor usor de acest tip de oameni din viata mea.

Tu dupa ce motto-uri iti ghidezi viata si ce zicale poti spune ca iti vin in minte atunci cand trebuie sa iei alegeri mai dificile, si nu stii cum!

Facebook Comments

5 comments

  1. ”Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic.”
    Bob Marley

Lasa un comentariu aici