O chestie ciudata rau

erori blog

Deci habar am care e problema blogului meu. Am o pagina de facebook pentru el, am o pagina personalad e facebook unde postez automat si pe deasupra mai si postez in niste grupuri absolut toate articolele mele. Si uneori sunt acceptate de catre adminii acelor grupuri daca considera ca e ok pentru grup iar cateodata resping articolul. E ok asa sunt multumit. Doar ca problema apare altundeva.

Pentru ca imi e mai usor sa scriu folosesc si aplicatia  wordpress de mobil, uneori sunt prin oras la o cafea, nu in ultima vreme din cauza pandemiei fiindca e totul inchis, si imi place sa scriu direct pe mobil. E usor de folosit si o gasesc foarte utila. Si aici intervine chestia ciudata. De cateva ori pe zi incerc sa vad statisticile de pe aplicatie, si totul pare ok. Doar ca alteori inainte de a scrie un nou articol daca sunt in fata la laptop vad si statisticile de pe facebook, si aici apare problema fiindca nu sunt aceleasi numere ca pe aplicatia de  mobil. Ba chiar vad ca exista comentarii, doar ca doar apar ca si comentarii fiindca eu nu le pot vede si nu pot sa raspund la ele implicit, observ ca sunt un numar de abonati ca sa spun asa, persoane care primesc pe mail acest noi articole, dar nu vad unde si cum, cine sunt ei.

Doar numere care se bat cap in cap si pe care nu le inteleg. Nu reusesc sa inteleg cum e posibil asa ceva. Stiu ca la un moment dat am scris un articole si am fiind inspirat de pe zoso.ro am dat link catre acel articol, si am vazut ca a aparut un numar de comentarii pe facebook, am reusit sa vad un singur comentariu. Nu ma lasa sa ofer acelui comentariu , il puteam vede si atat, nu aveam nici un fel de posibilitate sa raspund persoanei respective desi imi comentase la articol.

Si de atunci imi tot apar probleme pe blog, probleme despre care am mai scris aici. Doar ca nu inteleg cum e posibil asa ceva. Adica nu reusesc inca sa ii dau de cap. Care e problema , unde gresesc, ce se intampla. Nu reusesc inca sa gasesc un specialist care sa imi explice unde gresesc. Si sunt din ce in ce mai curios sa gasesc o rezolvare. Asa ca de saptamana viitoare ma pun pe cautat raspunsuri si persoane sa imi faca un audit la blog ca sa inteleg unde este problema. Am tot amanat dar nu se mai poate asa, deja se aduna persoane pe blog si nu vad de unde vin, de ce revin, nu reusesc sa vad daca comenteaza cineva desi la un moment dat se putea comenta.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici