Probleme cu blogul

Ieri nu am putut accesa blogul cateva ore bune de tot. Pur si simplu nu ma puteam conecta la el,desi fusesem conectat de cateva ori mai devreme si totul fusese inregula, nici macar o urma de problema de conectare, sau ceva sa imi dea de banuit ca e ceva in neregula cu blogul. Nu il putea incarca decat pe browser-ul Tor, si asta fiindca folosea ip-uri de prin alta tara, presupun. Din Anglia puteam sa vad blogul doar pe datele mobile, probabil ca ip-ul de wireless era cumva blocat.

Asa ca am stat de vorba cu un tip de la Hostico, compania unde hostez blogul, si m-a ajutat cineva pana la urma. Ideea e ca tipul a incercat o multime de chestii, si asta doar ca sa ma ajute pe mine. Pe deasupra a trebuit sa dau restart la router, sa resetez o parola undeva, si sa incerc diferite metode de a ma loga. Se pare ca si Cpanel-ul era blocat si el dintr-un motiv oarecare. Habar am ce s-a putut intampla. Sau din ce cauza. Totusi de observat faptul ca tipul de la Hostico a fost super de treaba si desi am inchis din greseala chat-ul la stergerea cache-ului si apoi inca o data cam am dat reset la router, a revenit si a facut tot posibil sa imi rezolve problema. Foarte multumit de modul in care sa implicat pentru a rezolva rapid toata tarasenia, desi sincer vorbind relativ rapid, fiindca a trebuit sa faca o multime de verificari.

Pana la urma s-a rezolvat toata treaba si am revenit, dar ceea ce ma preocupa este faptul ca nu stiu cum si de ce s-a intamplat aceasta problema, de la ce a pornit eroarea si cum o pot evita pe viitor. Tin blogul asta la ei de un an de zile, si e prima data cand se intampla ceva de genul . Sper sa nu se mai intample .

Lasa un comentariu aici