Program de somer

program

Fiindca se face o saptamana de cand sunt fara serviciu, mai am inca 2 zile pana la data oficiala cand imi expira contractul, am decis sa ma relaxez. Si relaxarea asta se vede pe mine. Am renuntat sa scriu pe blog, am inceput sa mananc toate prostiile, dorm aiurea, pierd vremea aiurea si tot asa. Si am decis sa imi creez un program pe care sa il respect in fiecare zi.

exercitii

Si pentru ca e frumos afara si am nevoie sa iau contact cu natura cat mai mult am adaugat multe exercitii, ore de studiu/ invatat/exersat chestii. Deasemenea am de finalizat un proiect pe care il am in calculator si pe care mai am doar sa il export si sa il vand. Chestie de cateva ore. Si ca sa nu ma plictisesc totusi am adaugat si cateva seriale/ filme de vazut. Chestii de vazut cum sunt si cele cateva filme care au luat Oscar-ul anul acesta si pe care nu le-am vazut. Nici macar recomandarile nu pot spune ca le-am vazut, desi din ce aud a fost si un film romanesc printre acele recomandari.

popcorn

E o vara super frumoasa in Anglia, deja se ridica restrictiile impuse de Covid-19 si se vede pe fata oamenilor ca totul o sa fie bine. Atitudinea oamenilor incepe usor usor mai placuta, multa lume prin parcuri, prin mall-uri, pe strada. Totul pare sa isi revina la situatia dinainte de pandemie. Asa ca desi am ramas fara serviciu si am decis sa ma concentrez mai mult pe compania mea, nu am de ce sa ma plang. Tot ceea ce trebuie este multa munca si cu siguranta o sa vina si succesul dupa aceea.

Pana atunci programul meu zilnic este urmatorul:

exercitii, citit/scris pe blog, exercitii,plimbat in natura,exercitii,scris blog,desenat/citit carti,exercitii,desenat,plimbat,exercitii,film/serial, somn.

Destul de bine as putea spune pentru ca pe langa acest program am si destul timp sa gatesc, sa merg in oras unde sa imi rezolv alte probleme, as putea chiar sa strecor si un part-time job daca voi simti ca am nevoie ca sa nu cheltui prea mult din economiile pe care le am deja. Si chiar am timp sa vizitez locuri si prieteni, ca tot ma plangem ca am ajuns sa nu mai stiu sa vorbesc, nu am mai avut cu cine sa socializez in afara locuui de munca, si sincere vorbind acolo preferam sa fiu tacut decat sa barfesc ca toata lumea.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici