Recomandarile Facebook

Am 3 conturi de facebook, cam ca orice  om care se respecta la ora actuala. Primul e al meu,persoana fizica care are un cont si de pe care comunica cu ceilalti. Al doilea e pentru firma si blog, deci un fel de cont business, iar cel de-al treilea ala mai special despre care o sa vorbesc aici, este facut special pentru jocuri si aplicatii unde am nevoie sa ma loghez mult mai usor cu Facebook si sa nu bag detaliile manual.

Si la fel ca si pe celelelate conturi am ales sa pun detaliile mele adevarate ca, varsta, an nastere, mail si tot asa. SI incepe sa faca Facebook conexiuni, sa caute recomandari pentru mine, si bineinteles ca ma gaseste tot pe mine, contul oficial sa zic asa, cativa prieteni si apoi incepe sa imi recomande pe baza celor vazute de mine, recomandari fara sens ca nu am cautat sa fac nimic altceva decat sa il folosesc la un singur joc in momentul acesta, si poate pe viitor o sa il folosesc si la alte chestii.

Problema mea insa incepe cand e vorba de recomandari de persoane cu care ar trebui sa fiu prieten, mai toate persoanele sunt de sex feminin si sunt minore. Adica toate persoanele recomandate sunt minore, cu 2-3 exceptii care sunt membri ai familiei mele si au fost cumva recomandate.

Si incep sa ma intreb ce e in neregula cu Facebook, de ce naiba as vrea sa imi populeze contul cu copile, eu neavand copii deloc, care e algoritmul de recomandare. Nici nu am cautat chestii pe Google despre minori, nici despre copii fiindca nu am, si nici chestii care sa arate un interes al meu pentru astfel de personaje care imi sunt recomandate. Asa ca nu ramane decat sa dau ignore tuturor si sa ma folosesc de el doar pentru scopul care a fost creat, mai exact pentru jocuri si aplicatii.

Lasa un comentariu aici