Ultima zi la munca

plecare

Astazi ete ultima mea zi la munca tehnic vorbind fiindca sunt inca angajatul companiei pana la data de 27-04-2021, adica inca vreo 10 zile. Asta ca sa poata cei de la contabilitate sa imi plateasca si zilele de concediu altfel le-as pierde fiindca nu se poate face altfel. Si sincer vorbind ma bucura enorm ca plec.

O sa scap de cei de acolo, de persoanele cele mai toxice pe care le-am vazut in viata mea. De oameni care nu am crezut ca exista. Am o anumita varsta, o anumita experienta de viata dar nu am crezut niciodata ca astfel de oameni exista. Oameni care te urasc fiindca nu te injosesti in fata lor, fiiindca alegi sa te zbati pentru visele tale si care au ajuns sa ocupe functii cheie intr-o companie pupand in fund iar pentru ca se urasc pentru acest lucru ajung sa ii pedepseasca pe cei din jurul lor. Oameni de nimic.

Las in urma o multime de oameni nevinovati, oameni care incearca sa supravietuiasca si care fac tot posibilul sa isi indeplineasca datoria la locul de munca dar care sunt impinsi si pedepsiti de acesti monstrii, acesti incompetenti care nu fac nimic altceva decat sa arunce vina pe ceilalti, si care distrug pur si simplu vieti nevinovate si deasemenea compania aceea. Pur si simplu distrug masinariile, distrug produsele, distrug oamenii din jur, fara resentimente.Oameni de rahat care nu fac decat rau.

Sunt fericit ca plec dar totusi imi pare rau pentru cei care ii las in urma si care nu au luxul de a avea niste economii si de a incepe o afacere ca mine. Cei care nu au noroc as spune.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici