Un director amuzant

director

Unul dintre cei mai mari idioti intalniti de mine in viata asta este directorul firmei unde lucrez acum. Un idiot care crede ca daca e director stapaneste peste niste scalavi. Un tampit care se crede cel mai mare destept de prin univers pentru simplul motiv ca l-a lasat ta-su urmas la tronul de director. Ceea ce nu a inteles prostul asta este faptul ca urmeaza sa fie concediat, curand, foarte curand.

Dar mai intai sa incep cu inceputul. Actualul director al companiei unde lucrez a “mostenit” postul de director de la ta-su, din cate se spune la locul de munca, si chestia asta il face sa creada ca e indreptatit sa faca ce isi doreste. Si nu e singurul idiot din compania asta care crede acelasi lucru. Mai bine spus sunt o multime de tata-fiica, frate-sora, amant-amanta etc, personaje care lucreaza in aceasta companie, si care cred ca aceste posturi se mostenesc si se impart dupa vointa lor.

Si la un moment dat compania asta, care a fost detinuta de o familie, a fost vanduta unei companii mult mai mari, doar ca cei de mai sus si-au impartit functiile cum au crezut de cuviinta si au decis sa se poarte cu angajatii ca si cum ar fi sclavii lor personali. Mai exact aia care ii pupa in fund sunt bine mersi in functii si ceilalti  sunt supusi torturii psihologice, agresiunilor fizice si psihice, amenintati, si sunt dati exemple negative intre colegi ca sa se inteleaga mai bine “ierarhia companiei”. Si bineinteles ca eu sunt oaia neagra a companiei, ca sunt ala caruia nu ii pasa de ceea ce au ei de spus.

Problema ar fi aceea ca actualul meu manager a fost scos la tabla si facut de ras, incearca si probabil vor reusi sa il forteze ori sa accepte un nou rol in companie ori sa isi depuna demisia, ca asa functioneaza si pe aici, prin Anglia, unii se cred mult superiori celorlalti. Si ma amuza ca astia nu inteleg ce vine dupa ei, nu inteleg ca au facut destule greseli si ca nimeni nu le-a contabilizat lor greselile de pana acum. Astia nu inteleg ca daca au mai fost probleme semnalate asta nu inseamna ca e totul in regula, ci mai degraba inseamna ca asta e linistea dinaintea furtunii care vine, dar e amuzant sa ii privesti cum se agita. Sincer vorbind, pe mine personal ma amuza rau de tot situatia, dar asa sunt eu mai special.

Problema adevarata este aceea ca asta nu este o solutie, este doar o amagire, o metoda de a ascunde rahatul sub pres pentru a lasa impresia ca se implica activ si ca stiu ei ce e mai bine de facut, ca sa isi adauge valoare lor deciziilor pe care le iau. Doar ca inca nu au inteles ca ceea ce e mai rau acum vine, ceea ce trebuie sa se intample se va intampla curand, cu sau fara voia lor, pentru simplul fapt ca nu au luat in considerare singura variabila care le poate da socotelile peste cap, adica tot eu.

Si ma amuza toti idiotii aia cu presupunerile lor si cu ideile despre cine, ce si cum, nestiind ce urmeaza, la urma urmei cum am mai spun, eu am doar 2 motto-uri in viata, iar ce de-al doilea e regula.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici