Un weekend linistit

fericit

Am avut un weekend destul de interesant, cu cateva chestii de facut, dar pe care nu am reusit sa le duc la bun sfarsit, si in acelasi timp alte planuri cu care am avut succes. Si cum ziceam in articolul de vineri am decis sa ma duc sa vad masini, si am fost, doar ca uneori problema sunt angajatii de la dealer.

Am fost la Kia si se vanduse acel Audi, deasemenea vanduse si un VW Golf pe care il aveau. Si totusi am reusit sa gasesc o masina decenta, doar ca angajatii se jucau ascunsea. Mai exact inaintea mea era un cuplu acolo, si i-au expediat repede. Nu am inteles motivul, poate o chestie tehnica, poate nu aveau internet, pur si simplu le-au spus ceva si apoi acel cuplu a plecat spunand ca o sa revina.

Am asteptat prin parcare vreo 5 minute sa vina cineva si la mine, si desi ma vedeau ca astept se ascundeau dupa ziduri. Dupa ce au jucat “piatra-foarfeca-hartie” in fata mea, unul dintre ei a decis sa vina sa vorbeasca cu mine, doar ca “auzisem” deja ca nu se vand masini weekend-ul asta 🙂 Asa ca l-am lasat pana a ajuns aproape de mine si am plecat si eu, si l-am lasat zambind.

Am fost si pe la alti dealeri dar nu am gasit ceea ce caut eu in momentul acesta, asa ca am decis sa mai astept si sa vad si saptamana asta, poate in weekend gasesc ceva, sau poate ca nu.

Am inceput sa creez primul meu font pe tableta, si am reusit sa fac tot alfabetul latin deja, am inceput chiar si asa numitul alfabet latin extins, si am facut destul de multe chestii si acolo. Mai am inca destul de lucrat la el pana il vand, mai am vreo 6-7 ore pana termin, dar oricum sunt multumit de ceea ce am reusit pana acum. Trebuie sa si gasesc un nume potrivit pentru el.

Ca si idee dupa ce am facut fontul asta am cautat sa vad daca seamana sau nu cu orice altceva si pentru acest lucru am folosit una din aplicatiile care verifica sa nu “plagiez” ceva fara sa vreau. Si se pare ca nu mai exista nimic la fel, cu alte cuvinte este destul de original, asa ca ma astept sa fie acceptat din prima de catre vendorii de fonturi, si sper sa si aduca ceva banuti.

A fost un weekend linistit, vremea se incalzeste in Anglia, si se pare ca in curand vor fi scoase niste restrictii asa ca voi putea sa imi iau un caiet cu mine, niste creioane si sa merg prin parc, sa stau pe iarba si sa desenez, sa ma incarc cu ceva energie si poate sa fac si ceva exercitii.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici