Unul de la Amazon

Ieri pe la ora 5 eram afara. Faceam o plimbare ca sa ma mai dezmortesc dupa ce am stat pe scaun la birou vreo 3-4 ore si am muncit la ceva chestii personale. Si tocmai veneam spre casa, mai aveam vreo 200 de metri sa ajung cand aud un zgomot puternic.

Incepe o alarma de masina sa urle,in fata mea la vreo 10 metri si tocmai trecea o masina de la Amazon. O duba din aia mare si vad pe asta ca accelereaza puternic. Ma uit si vad masina cu alarma ca e lovita in lateral dreapta, era zgariata rau de tot.

O vad pe o tipa ca se uita pe geam, ma vede pe mine peste drum si o alta tipa ceva mai aproape de masina ei dar nu a iesit sa vada de ce a pornit alarma la masina, s-a retras de la geam si gata.

Sa vezi maine dimineata surpriza pe ea fiindca zgarietura e pe partea din dreapta, partea cu volanul in Anglia, si cand o sa se duca la masina sa plece la munca sigur o vede ca e mare zgarietura si foarte vizibila. Posibil sa fie si tabla indoita la ce zgomot a facut.

Si uite asa a lovit o masina si a plecat fara sa ii pese, asa sunt gasite masinile lovite si zgariate in parcare in tara asta. Pentru ca sunt parcate pe sosea si fiindca locurile sunt foarte stramte, iar cei de la firmele de curierat cauta sa plece cat mai repede, sa duca cat mai multe colete si nu se asigura.

Facebook Comments

Lasa un comentariu aici